EYE International - your Dutch film connection
Chubby Drums by Arne Toonen

FESTIVAL STATUS UPDATES

FESTIVAL STATUS UPDATES An overview of the film events that have been cancelled or postponed owi... - Read more

Dutch shorts at Clermont-Ferrand SFF

Dutch shorts at Clermont-Ferrand SFF Three Dutch shorts at the short film festival. ... - Read more

Martijn Lakemeier is Shooting Star

Martijn Lakemeier is Shooting Star The Dutch actor is selected for the prestigious EFP European Shooting St... - Read more

ACE TRAINING DAYS NL 2021

ACE TRAINING DAYS NL 2021 ACE Producers is pleased to announce the call for applications for the T... - Read more

publicaties

See NL brengt jaarlijks verschillende publicaties uit. De belangrijkste daarvan zijn de SEE NL Film Catalogue, Selected Dutch Shorts en het SEE NL magazine.

De SEE NL Film Catalogue wordt elk jaar in in januari gepubliceerd. Deze Engelstalige filmcatalogus geeft een actueel overzicht biedt van de nieuwste en aankomende Nederlandse films: van speelfilms, documentaires, korte films, animatie tot experimentele films. De catalogus wordt zowel in papieren vorm als digitaal verspreid over de hele wereld en wordt gebruikt door festivalprogrammeurs, sales agents, distributeurs en journalisten.

Selected Dutch Shorts is een 3-uur durend verzamelprogramma met een selectie van de beste korte Nederlandse films die het afgelopen jaar werd geproduceerd. Het album wordt jaarlijks in januari geproduceerd en wordt verspreid op festivals en verstuurd aan alle belangrijke korte film contacten van See NL.

SEE NL magazine is een gezamelijke uitgave van Eye Filmmuseum en het Nederlands Filmfonds en wordt vier keer per jaar gepubliceerd. Het magazine bevat het laatste nieuws over Nederlandse films en filmindustrie en interviews met filmmakers. 


 

 

 

 

 

 

 

 

print this page to pdf