EYE International - your Dutch film connection
Chubby Drums by Arne Toonen

FESTIVAL STATUS UPDATES

FESTIVAL STATUS UPDATES An overview of the film events that have been cancelled or postponed owi... - Read more

Dutch line-up at Braunschweig

Dutch line-up at Braunschweig Feature film Gold and shorts Cuckoo! and Sad Beauty are selected for Bra... - Read more

Dutch Docs at Kasseler DokFest

Dutch Docs at Kasseler DokFest Five Dutch shorts and two feature docs selected. ... - Read more

Dutch films at Mostra de São Paulo

Dutch films at Mostra de São Paulo Five Dutch (co-)productions selected for 44th Sao Paulo Intl Film Festiv... - Read more

publicaties

See NL brengt jaarlijks verschillende publicaties uit. De belangrijkste daarvan zijn de SEE NL Film Catalogue, Selected Dutch Shorts en het SEE NL magazine.

De SEE NL Film Catalogue wordt elk jaar in in januari gepubliceerd. Deze Engelstalige filmcatalogus geeft een actueel overzicht biedt van de nieuwste en aankomende Nederlandse films: van speelfilms, documentaires, korte films, animatie tot experimentele films. De catalogus wordt zowel in papieren vorm als digitaal verspreid over de hele wereld en wordt gebruikt door festivalprogrammeurs, sales agents, distributeurs en journalisten.

Selected Dutch Shorts is een 3-uur durend verzamelprogramma met een selectie van de beste korte Nederlandse films die het afgelopen jaar werd geproduceerd. Het album wordt jaarlijks in januari geproduceerd en wordt verspreid op festivals en verstuurd aan alle belangrijke korte film contacten van See NL.

SEE NL magazine is een gezamelijke uitgave van Eye Filmmuseum en het Nederlands Filmfonds en wordt vier keer per jaar gepubliceerd. Het magazine bevat het laatste nieuws over Nederlandse films en filmindustrie en interviews met filmmakers. 


 

 

 

 

 

 

 

 

print this page to pdf