EYE International - your Dutch film connection
Secrets of War by Dennis Bots

FESTIVAL STATUS UPDATES

FESTIVAL STATUS UPDATES An overview of the film events that have been cancelled or postponed owi... - Read more

Dutch line-up at Braunschweig

Dutch line-up at Braunschweig Feature film Gold and shorts Cuckoo! and Sad Beauty are selected for Bra... - Read more

Dutch Docs at Kasseler DokFest

Dutch Docs at Kasseler DokFest Five Dutch shorts and two feature docs selected. ... - Read more

Dutch films at Mostra de São Paulo

Dutch films at Mostra de São Paulo Five Dutch (co-)productions selected for 44th Sao Paulo Intl Film Festiv... - Read more

Over SEE NL

See NL promoot Nederlandse films wereldwijd. Het doel: zoveel mogelijk Nederlandse films vertonen, voor een zo groot mogelijk, anderstalig publiek. Op deze manier vergroot See NL de bekendheid van Nederlandse films in het buitenland en wordt de positie van de Nederlandse film op de internationale markt verstevigd.

See NL is hét expertisecentrum voor informatie over internationale filmfestivals en markten. Zowel voor speelfilms, documentaires, korte films, animatie en experimentele films, biedt See NL een passend advies.

Producenten en filmmakers kunnen al in een vroeg stadium van de filmproductie bij SEE NL advies in te winnen over internationale promotie, festivals en sales. 

Het lobby- en promotiewerk van See NL is alleen mogelijk wanneer wij beschikken over zoveel mogelijk up-to-date kennis. Producenten en filmmakers verzoeken wij daarom alle informatie over de films, festivalselecties, gewonnen prijzen en de verkoop, zo goed mogelijk aan ons door te geven.

 

 

print this page to pdf