EYE International - your Dutch film connection
Secrets of War by Dennis Bots

FESTIVAL STATUS UPDATES

FESTIVAL STATUS UPDATES An overview of the film events that have been cancelled or postponed owi... - Read more

Dutch shorts at Clermont-Ferrand SFF

Dutch shorts at Clermont-Ferrand SFF Three Dutch shorts at the short film festival. ... - Read more

Martijn Lakemeier is Shooting Star

Martijn Lakemeier is Shooting Star The Dutch actor is selected for the prestigious EFP European Shooting St... - Read more

ACE TRAINING DAYS NL 2021

ACE TRAINING DAYS NL 2021 ACE Producers is pleased to announce the call for applications for the T... - Read more

Over SEE NL

See NL promoot Nederlandse films wereldwijd. Het doel: zoveel mogelijk Nederlandse films vertonen, voor een zo groot mogelijk, anderstalig publiek. Op deze manier vergroot See NL de bekendheid van Nederlandse films in het buitenland en wordt de positie van de Nederlandse film op de internationale markt verstevigd.

See NL is hét expertisecentrum voor informatie over internationale filmfestivals en markten. Zowel voor speelfilms, documentaires, korte films, animatie en experimentele films, biedt See NL een passend advies.

Producenten en filmmakers kunnen al in een vroeg stadium van de filmproductie bij SEE NL advies in te winnen over internationale promotie, festivals en sales. 

Het lobby- en promotiewerk van See NL is alleen mogelijk wanneer wij beschikken over zoveel mogelijk up-to-date kennis. Producenten en filmmakers verzoeken wij daarom alle informatie over de films, festivalselecties, gewonnen prijzen en de verkoop, zo goed mogelijk aan ons door te geven.

 

 

print this page to pdf